miercuri, 25 aprilie 2012


,,Un invingator infrunta provocarile un cate una.Un invins le evita si nu indrazneste sa se lupte cu ele.’’

Din punctul  meu de vedere   citatul de mai sus  nu face referire in mod espres la curajul sau frica unui individ in fata unei intamplari din viata de zi cu zi,ci mai exact la modul nostrum de gandire  care trebuie sa fie cat mai integru  si la taria noastra de character care depinde strict de experienta vietii noastre.

Un prim argument  in sustinerea acestei  idei  il  reprezinta  faptul   ca unele  persoane  nu sunt optimiste  ci au o gandire  pesimista  lucru care le influenteaza  viata  in mod  negativ,acest  lucru impiedicandule  sa rezolve   o provocare,considerand  ca  amanarea   unei activitati  duce  la  rezolvarea  ei.

Un alt argument  in  sustinerea  acestei  idei  il constitue  faptul  ca personalitatea  unui invingator  este  aceea a  omului care nu priveste inapoi  in realizarea  unei  actiuni,ci  gandeste  rapid  in scopul  rezolvarii  ei.

Avand  in  vedere  argumentele  putem  afirma  ca provocarile  din viata de  zi cu zi  nu trebuie  tratate  cu indiferenta  pentru  a nu  ne  forma  un character  negativ.

Niciun comentariu: