marți, 30 aprilie 2013

10 personalitati StartEvo

 1. Silviu Sergiu
 2. Marian Seitan
 3. Daniel Mitulescu
 4. Stefan Tiron
 5. Radu Soviani
 6. Lorena Lupu
 7. Tudor Georgescu
 8. Irina Margareta Nistor
 9. Claudiu Lucaci
 10. Calin Sarchiz

 • Silviu Sergiu


 1. Silviu Sergiu mi-a atras atentia  prin ambitia si caracterul puternic de care dispune,lucru care i-a permis sa avanseze rapid si benefic in cariera lui.


 • Marian Seitan 


 1.  Marian Seitan reuseste sa impresioneze prin capacitatea lui de a-si face simtita prezenta in societate,precum si prin modul lui de gandire inedit,cu ajutorul caruia pune capat oricarui compromis.


  • Daniel Mitulescu
    
  1. Daniel Mitulescu denota la prima vedere un spirit calm si inadaptat.In realitate este tipul omului plin de optimism,care adora socializarea si emana respect fata de grupul din care face parte.
   

 • Stefan Tiron 
http://startevo.com/stefan-tiron/ 

 1. Prin munca si devotament,Stefan Tiron ne demonstreaza ca in viata lucrurile bune se intampla in momentele in care ne asteptam cel mai putin sa se intample.    


 • Radu Soviani
http://startevo.com/radu-soviani-startevo/ 
 
 
 1. Radu Soviani a infruntat problemele si obstacolele care i-au aparut in cale de-a lungul timpului si prin motto-ul : ,,Sa faci ceea ce iti place'' , i-a reusit o reteta a succesului ce a avut ca rezultat plasarea lui in cadrul marilor personalitati din Romania.                                                                                                                                 •        Lorena Lupu
http://startevo.com/lorena-lupu/ 

 1. Lorena Lupu mi-a atras atentia prin calmul ei exceptional,dar si prin ambitia ce denota o concluzie extrem de  importanta in viata oricarei persoane:,,Urmeaza-ti visul!''.                                                                                                                                                          

 • Tudor Georgescu 
http://startevo.com/tudor-georgescu-povestea-continua/ 

 1. Daca suntem in cautarea unui om care pune visele,familia,dar si viata insasi pe prima linie a ierarhiei viselor lui personale,dar in acelasi timp cautam genul de om care mereu evolueaza si incearca sa-si depaseasca limitele,link-ul de mai sus va v-a directiona catre persoana potrivita. 


 • Irina Margareta Nistor
http://startevo.com/irina-margareta-nistor/ 


 1. Irina Margareta Nistor este o personalitate care desi s-a confruntat cu extrem de multe probleme ce i-au aparut in cale a reusit sa se concentreze asupra lucrurilor ce conteaza cu adevarat in viata ei,iar prin pasiune si devotament a reusit sa ajunga pe culmi foarte inalte,pornind practic de la 0.


 •  Claudiu Lucaci
http://startevo.com/claudiu-lucaci/ 

 1. Claudiu Lucaci impresioneaza prin povestea de viata incredibila.Va puteti regasi in el daca sunteti persoane noroacoase,pline de corectitudine si cu un urias orgoliu in a va atinge obiectivele stabilite.


 •  Calin Sarchiz
http://startevo.com/calin-sarchiz/
 1.  Calin Sarchiz este un exemplu in care marile oportunitati ale vietii apar in cele mai neasteptate momente.Ne indruma sa fim cat mai realisti cu noi insine si sa depasim cu maxim de optimism compromisurile pe care avem tendinta sa le facem. 

                                                                                            


Niciun comentariu: